HOME

Welkom in Het Kaslokaal!

OPENINGSTIJDEN
Vanaf 13 juli tot en met 30 augustus zijn wij dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur
*
In verband met het corona virus, nemen we momenteel een beperkt aantal reserveringen aan en alleen voor een high-tea. Hierdoor is er ruimte om ook zonder een reservering langs te komen. Wij doen er alles aan om de RIVM adviezen zo goed mogelijk op te volgen.
Geef elkaar de ruimte, betaal met de pin en maak gebruik van de daarvoor bestemde uitgang. Heel erg bedankt!

De Kas

Kom binnen in Het Kaslokaal! In deze voormalige tuinderskas, die we hebben omgetoverd tot een sfeervolle theetuin, voel je je direct thuis. Neem met elkaar de tijd en geniet van wat wij je te bieden hebben: huisgemaakte taart en lunch, koffie van De Zeeuwse Branding en verse thee. Wat we in de theetuin maken, komt zo veel mogelijk uit de kas, de tuin en de omgeving.  In Het Kaslokaal proef je Zeeland.


De Tuin

Achter de kas ligt een heerlijk beschutte tuin, die elk seizoen een andere sfeer toont. Zodra de zon schijnt, is het hier goed vertoeven. Er is genoeg plek om te genieten van het menu van Het Kaslokaal – met een smaakvol biertje of een wijntje, of onze home made lemonade! Maak een wandeling door de tuin, ontdek wat die te bieden heeft en laat je verrassen. Voor de kleintjes is er volop plezier in de houten speelhuisjes en op de schommel voelt iedereen zich vrij! In Het Kaslokaal is iedereen welkom. 


Openingstijden

Het Kaslokaal is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur 
Tijdends schoolvakanties zijn we 7 dagen per week geopend.