MENU

Ons menu: vers en lokaal

We zorgen dagelijks voor huisgemaakte taart en ovenvers brood, waarvan het meel afkomstig is van Korenmolen d’Arke uit Oostkapelle. De koffie van De Zeeuwse Branding zetten we met aandacht en we maken er met liefde een stevige cappuccino van. Als je Het Kaslokaal binnen stapt, komt de geur je tegemoet. Hier voel je je thuis. 

Voor ons menu laten we ons leiden door de tuin, de seizoenen en de omgeving. Zo houden we wat uit de keuken komt vers, lokaal en gevarieerd. 

Winterbrunch

De hele maand december kun je bij ons terecht voor een speciale winterbrunch.

* Winterbrunch *
💫 Bruisende welkomstcocktail
💫 Glaasje pompoencréme en geitenkaasroom
💫 Toast met paddestoelenpaté
💫 Winters Pasteitje
💫 Kademom & sinaasappelscones met room
💫 Proeverijtje van diverse gebakjes

De brunch duurt van 10.30 tot 12.30 uur en kost € 35 p.p. inclusief kannetjes koffie en thee. Wil jij komen winterbrunchen? Reserveer dan door een mail te sturen naar info@hetkaslokaal.nl.

Reserveren

Voor koffie, thee, gebak en lunch hoef je niet te reserveren, ook niet als je met een groep bent. Kom gewoon gezellig langs! Voor een high-tea vragen we je om wel te reserveren, minimaal 24 uur van tevoren. Je kunt reserveren via dit formulier.

Allergieën en dieetwensen

Heb je een allergie? Wij houden zo veel mogelijk rekening met individuele dieetwensen. Denk er wel aan dat we met allerlei soorten producten werken in de keuken. Hierdoor kunnen we kruisbestuiving (bijvoorbeeld gluten, lactose, noten en citrus) niet uitsluiten.