MENU

Uit de grond in de keuken 

We benutten de ruimte van Het Kaslokaal goed. In de voormalige kwekerij, komen planten perfect tot bloei. Hier kweken we tomaten, aardbeien, asperges, aubergines… en wat je verder maar kunt bedenken! Achter in de tuin ligt onze moestuin, waar aardappels en pompoenen zo groot kunnen worden als ze willen. Voor ons menu laten we ons leiden door de tuin, de seizoenen en de omgeving. Zo houden we wat uit de keuken komt vers, lokaal en gevarieerd. 

We zorgen dagelijks voor huisgemaakte taart en ovenvers brood, waarvan het meel afkomstig is van de Korenmolen d’ Arke van Oostkapelle. De koffie van De Zeeuwse Branding zetten we met aandacht en we maken er met liefde stevige cappuccino van. Als je Het Kaslokaal binnen stapt, komt de geur je tegemoet. Hier voel je je thuis. 

Bij Het Kaslokaal hanteren we een zelfservice. Dit betekent dat je alles bij de bar kunt bestellen en daarna mee naar de tuin of kas kunt nemen. Reserveren is momenteel alleen mogelijk voor een high-tea op vaste tijden (10.00 uur of 14.00 uur). Klik hier voor het reserveringsformulier. Voor koffie, thee, gebak en lunch mag je gewoon langskomen en ter plaatse reserveren.

Let op: heb je een allergie? Vraag naar de ingrediënten bij ons personeel.
We houden zo veel mogelijk rekening met diverse dieetwensen. Denk er wel aan dat we met allerlei soorten producten werken in de keuken. Hierdoor kunnen we kruisbestuiving (bijv. gluten, lactose, noten en citrus) niet uitsluiten.


Klik hier om onze volledige menukaart te bekijken.