AGENDA

Yes, we zijn weer open. Dat betekent ook dat onze agenda weer gevuld staat met leuke items. Reserveren kan via info@hetkaslokaal.nl

ZOMER YOGA: Zaterdag 21 augustus* 

Begin je dag goed met Yoga en Good Food in Het Kaslokaal!
In de zomer bieden we speciale zaterdagochtendsessies aan waarbij we yoga achter op het grasveld combineren met een welkomstdrankje en een lunch in de theetuin. 

Je wordt ontvangen met een gezonde smoothie in de tuin. Daarna kun je genieten van de yoga; met je voeten in het gras, je lijf in een fijne ontspannen houding, terwijl je de vogels hoort fluiten. Saskia van Sprankel aan zee zal een combinatie geven van Dru en Yin Yoga.  

Na de les kun je aanschuiven voor een healthy lunch met thee en een sapje in Het Kaslokaal. Verwen jezelf en je lijf en doe mee! 

Tijden: 
10.00: Inloop met smoothie in de tuin van Het Kaslokaal 
10.30: Yoga achter op het grasveld – tot 11.45
12.00: Lunch in de tuin van Het Kaslokaal 

Data: zaterdag 21 augustus.
Kosten voor deelname zijn €30,- per persoon.
Meld je uiterlijk de vrijdag ervoor aan via info@hetkaslokaal.nl
* Wees welkom meerdere ochtenden deel te nemen. Het aanbod verschilt telkens.

Saskia van Sprankel aan zee heeft haar passie gevonden in dans, pilates en yoga. Het laatste geeft haar energie en rust: “Mijn lichaam en adem heb ik altijd bij me en daar kan ik altijd bij terugkeren om rust, geborgenheid, kracht en vertrouwen te vinden”. 
Dru Yoga is een zachte, beweeglijke en vloeiende yoga. Een plezierige vorm om door bewegingen, houdingen en de juiste ademhaling de stilte in jezelf te vinden.
Yin Yoga is een rustige vorm waarin houdingen langer worden vastgehouden. Yin focust op het versterken en versoepelen van bindweefsel, activeren van energiebanen en het overgeven aan dat wat er is.