Agenda

Leuks op de agenda

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december: Winterfestival

Inmiddels is dit een traditie om naar uit te zien: een bezoekje aan het sfeervolle Winterfestival tijdens de gezelligste tijd van het jaar! Met stands van lokale ondernemers, livemuziek, workshops en lekkers kom je helemaal in de sfeer van de feestdagen. 

Je leest er alles over op onze speciale Winterfestival-pagina.

Tijd: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur
Leeftijd: iedereen!
Deelname: gratis

Illustratie cakeje

Vrijdag 6 januari: Workshop basis botanisch tekenen door Leo Groenleer

Leer zelf botanische tekeningen te maken tijdens deze workshop onder begeleiding van Leo Groenleer! Inbegrepen materialen bij de workshop: tekenpapier, transparant, kneedgum, potlood en aquarelpapier. Na inschrijving ontvang je bericht over eventueel nog mee te brengen materialen. De workshop vindt plaats in de binnenruimte van Het Kaslokaal. 

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Prijs: € 37,50 per persoon (graag € 7,50 bij inschrijving en € 30,00 contant aan het begin van de workshop)
Inclusief: kopje koffie of thee
Deelname: mail naar leo.groenleer@gmail.com. Bij minimaal 10 deelnemers gaat de workshop door.

Illustratie bloem

Verlengd t/m 8 januari: Expositie botanische tekeningen en aquarellen Leo Groenleer

In het overdekte zitgedeelte van Het Kaslokaal zijn de botanische kunstwerken van Leo Groenleer te bewonderen. De tekeningen en schilderingen tonen een gedetailleerde en wetenschappelijk verantwoorde weergave van een plant of delen ervan, met aandacht voor specifieke elementen die een plant kenmerkt. 

De liefde voor tuin, bloemen, planten en de natuur in het algemeen vormen de basis voor de botanische tekeningen en aquarellen van Leo Groenleer. Deze zijn vrijwel allemaal gemaakt van planten en bloemen die bij hem in de tuin te vinden zijn. Zo heeft hij dubbel plezier van zijn hobby’s tuinieren en tekenen.

Illustratie kersen

Elke eerste vrijdag van de maand: Kids Café

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we het Kids Café: het moment om er even tussenuit te zijn met je kleintje, en andere ouders te ontmoeten. Om lekker te kletsen over baby- en kinderonderwerpen, en ervaringen en tips uit te wisselen.
Het onderwerp wisselt per keer, aan de hand van verschillende gasten. Of we nu dansen of knutselen, praten over borstvoeding of kinderfysiotherapie: we maken er elke keer een feestje van!

Tijd: 10.00 tot 12.00 uur (in- en uitloop is mogelijk)
Leeftijd: 0-4 jaar
Deelname: gratis
Aanmelden: via events@hetkaslokaal.nl


Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg Het Kaslokaal dan op Facebook of Instagram.