AGENDA

AGENDA
Check hier onze evenementen en actualiteiten.

ZA 11 JULI T/M ZO 23 AUGUSTUS: EXPOSITIE LEO VAN ‘T VEER – GRATIS
WEGENS SUCCES VERLENGD: Atelier Leo heeft een originele collectie schilderijen van landschappen, strand en zeegezichten, maar ook van persoonlijke indrukken, opgedaan tijdens vele reizen. In het restaurant van Het Kaslokaal is tijdelijk zijn werk te zien. Naast zijn schilderijen hangen persoonlijke gedichten. De expositie is gratis toegankelijk. Dus kom gerust eens langs. Postkaarten met zijn werk zijn te koop in onze winkel Jungle Books. 

Klik hier voor meer informatie over Leo en zijn werk. 

ZA 8 AUGUSTUS (VAN 10.00 UUR TOT 12.30 UUR) – YOGASESSIE MET MONICA VAN DE VREUGDE – 35,- PER PERSOON
VR 21 AUGUSTUS (VAN 10.00 UUR TOT 12.30 UUR) – YOGASESSIE MET SASKIA OUDENHOVEN – 35,- PER PERSOON
Een fijne yogasessie verzorgd door Monica van de Vreugde (De Levensboom) of Saskia Oudenhoven (Sprankel aan Zee). We verwelkomen je met een gezonde en fruitige smoothie, waarna je kunt genieten van een fijne ontspannen yoga les. De ochtend wordt afgesloten met healthy lunch en verse thee. Zo kan je er weer helemaal tegenaan! Aanmelden kan via info@hetkaslokaal.nl

WOENSDAG 19 AUGUSTUS (VAN 14.00 – 17.00) – KNUTSELACTIVITEIT PAKJE PLEZIER 

Op woensdag 19 augustus organiseren we in Het Kaslokaal ism de groene winkel Jungle Books een knutselmiddag voor kinderen met Pakje Plezier! Doe gezellig mee – schuif aan bij de grote tafel in de theetuin en knutsel samen met een volwassene of zelf aan je favoriete pakje plezier! Wij zorgen voor limonade en extra begeleiding.

Met industriële restmaterialen kun je vol creativiteit en fantasie aan de slag gaan. De materialen zijn bij een dagbesteding door volwassenen met een verstandelijke beperking vol plezier geknipt en gesorteerd.

Je kunt deze middag kiezen uit het maken van een:

  • Toverstaf – buig, wikkel, knoop en rijg een zwaard of fantastische staf. Kosten: 6,- per kind.
  • Poppenkast – fantaseer, maak en speel… met je eigen poppenkast! Kosten: 6,- per kind.
  • Boomhut – klei een eiland en bouw een fantastische boomhut. Fantaseer en bouw zoveel verdiepingen als je wilt! Kosten: 10,- per kind.

Leeftijden bij de activiteiten: voor 3+ gezellig samen met een volwassene of 6+ samen of lekker zelf.
Betalen mag bij aankomst, bij Jungle Books.

Meld je van tevoren aan via info@jungle-books.nl of bel naar 06 2699 1669.
Laat even weten of je komt vanaf 14.00, 15.00 of 16.00.
Ter plekke deelnemen mag ook!

Zie ook de website van Pakje Plezier

VR 28 EN ZA 29 AUGUSTUS KUNSTROUTE OOSTKAPELLE – GRATIS
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus a.s. (van 10.00 tot 17.30 uur) wordt de jaarlijkse Kunstroute van Oostkapelle georganiseerd. Het doel is de kunstbeleving op Oostkapelle te bevorderen in de breedste zin van het woord. De kunstenaars exposeren op verschillende locaties waaronder Het Kaslokaal. Klik hier voor meer informatie over de kunstenaars en het programma.