Menu

Ons menu: vers en lokaal

We zorgen dagelijks voor huisgemaakte taart en ovenvers brood, waarvan het meel afkomstig is van Korenmolen d’Arke uit Oostkapelle. De koffie van De Zeeuwse Branding zetten we met aandacht en we maken er met liefde een stevige cappuccino van. Als je Het Kaslokaal binnenstapt, komt de geur je tegemoet. Hier voel je je thuis. 

Voor ons menu laten we ons leiden door de tuin, de seizoenen en de omgeving. Zo houden we wat uit de keuken komt vers, lokaal en gevarieerd. 

Reserveren

Voor koffie, thee, gebak en lunch hoef je niet te reserveren: kom gewoon gezellig langs! Voor een high-tea vragen we je om wel te reserveren, graag minimaal 24 uur van tevoren. Dat kan via dit formulier. Of wil je een feest bij ons vieren? Bekijk dan al onze feestmogelijkheden.

Allergieën en dieetwensen

Heb je een allergie? Wij houden zo veel mogelijk rekening met individuele dieetwensen. Denk er wel aan dat we met allerlei soorten producten werken in de keuken. Hierdoor kunnen we kruisbesmetting (bijvoorbeeld gluten, lactose, noten en citrus) niet uitsluiten.