Agenda

Leuks op de agenda

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei: Overzichtstentoonstelling Kunstroute Oostkapelle  

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kan je bij Het Kaslokaal de overzichtstentoonstelling van de kunstroute bewonderen. Bekijk het werk van verschillende lokale kunstenaars onder het genot van een kopje koffie en lekkers, om vervolgens je de kunstroute te vervolgen door Oostkapelle.

Bij Het Kaslokaal zal ook Valerie Meertens aanwezig zijn met een demonstratie van haar glaskralen en Lydia Klomp, met keramiek.

Klik hier voor meer informatie over de route en kunstenaars.

Illustratie theepot

Zondag 26 mei: Livemuziek van TIMELESS 

TIMELESS bestaat uit een gitarist, een bassist, een percussionist en twee zangeressen. De band brengt close harmony en een beetje blues en een beetje jazz. Kom luisteren naar de heerlijke muziek van Fleetwood Mac, de Common Linnets, Neil Young en vele anderen.

Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Aanmelden: niet nodig, kom langs!

Illustratie glas wijn

Weekend 8 en 9 juni: Het Kaslokaal bestaat vijf jaar 

… en dat willen we graag met jullie vieren! Tijdens een feestelijk weekend met een programma vol muziek, lekkers en leuks. Voel je welkom en vier het 5-jarig bestaan van onze heerlijke plek met ons mee! 

Het hele weekend kun je genieten van een speciale feestelijke combinatie 🍰Taart & Thee 🫖voor een leuke prijs! En we hebben nog veel meer leuks. Kijk op onze speciale jubileumpagina.

Illustratie gebakjes

Tot en met juni: Fotografiekunst van Annemiek 

Momenteel is de fotografiekunst van Annemiek te bewonderen in het restaurant. Meer weten over deze leuke fotograaf? Hieronder stelt ze zichzelf voor:

‘Ik ben Annemiek. Een aantal dagen in de week ben ik juf in het voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast fotografeer ik heel graag. Afgelopen jaren heb ik op bijzondere momenten of met dierbare voorwerpen de collectie stillevens gemaakt zoals die nu mag hangen bij Het Kaslokaal. Ook maak ik graag een mooi portret en misschien heb je me al eens eerder ontmoet bij Het Kaslokaal tijdens een foto-event. Ik leg graag op een pure manier de sfeervolle, bijzondere momenten vast. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in, omdat daar ook zoveel moois te zien en te fotograferen is.’

Voor meer info: kijk op www.annemiekfotografie.com of scan de QR code die bij de foto’s hangt.

Illustratie kersen

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg Het Kaslokaal dan op Facebook of Instagram.